Bog & idéBirgit Winther

Bøger skrevet af Birgit Winther

Læs mere om Birgit Winther
1 produkter
1 produkter
Asinoterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
AsinoterapiBirgit Winther
168,95 DKK
Paperback
(0)
Asinoterapi

Mere om Birgit Winther

Der findes flere forskellige bøger af Birgit Winther tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Winther.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Birgit Winthers bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Asinoterapi" udgivet af Forlaget Lumbricus - "Sundheds- og sygeplejefag" udgivet af - - "Sundheds- og sygeplejefag" udgivet af Munksgaard - "L´asino Sita" udgivet af Forlaget Lumbricus - "Æslet - en fagbog" udgivet af Forlaget Lumbricus - "Drengen der tegnede en frø" udgivet af Books on Demand - "Asnan Sita" udgivet af Lumbricus - "Ezeltje Sita" udgivet af Lumbricus - "Sita L'Âne" udgivet af Lumbricus - "Åsnan Sita" udgivet af Lumbricus - "La Burra Sita" udgivet af Forlaget Lumbricus - "Sita-aasi" udgivet af Lumbricus - "Eslet Sita" udgivet af Lumbricus - "Æslet Sita" udgivet af Forlaget Lumbricus - "The donkey Sita" udgivet af Lumbricus - "Der Esel Sita" udgivet af Forlaget Lumbricus - "Drengen der tegnede en frø" udgivet af Books on Demand

Bøger af Birgit Winther

Birgit Winther har 17 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Winthers bøger fås i et udvalg af formater. Winthers bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Asinoterapi" af Birgit Winther

Hos Bog & idé er "Asinoterapi" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Forlaget Lumbricus, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Sundheds- og sygeplejefag" af Birgit Winther

Hos Bog & idé er "Sundheds- og sygeplejefag" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af -.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Winther