Bog & idéBirgitte Grube

Bøger skrevet af Birgitte Grube

1 produkter
1 produkter
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje

Mere om Birgitte Grube

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Birgitte Grube. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Grube.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Birgitte Grube

Birgitte Grube har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Grubes bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Grube er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kræftsygepleje" af Birgitte Grube

Det er muligt at købe Birgitte Grubes "Kræftsygepleje" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Kræftsygepleje" af Birgitte Grube

Hos Bog & idé er "Kræftsygepleje" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Grube