Bog & idéBirgitte Hedeskov

Bøger skrevet af Birgitte Hedeskov

5 produkter
5 produkter
Tjek på idræt
Tjek på idrætBirgitte Hedeskov
349,95 DKK
Indbundet
(1)
Tjek på idræt
Tjek på idræt
Tjek på idrætKasper Kaare Gade
289,95 DKK
Hæftet
(1)
Tjek på idræt
Tjek på idræt
Tjek på idrætKasper Kaare Gade
369,95 DKK
SPIRALRYG
(1)
Tjek på idræt
Idrætsdidaktiske plakater
Idrætsdidaktiske plakaterTina Thilo
369,95 DKK
Plakat
(0)
Idrætsdidaktiske plakater
Idræt, leg og bevægelse
Idræt, leg og bevægelseJimmy Säfström
919,95 DKK
SPIRALRYG
(1)
Idræt, leg og bevægelse

Mere om Birgitte Hedeskov

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Birgitte Hedeskov. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Hedeskov.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Idrætsdidaktiske plakater" udgivet af Gyldendal - "Tjek på idræt" udgivet af Gyldendal - "Tjek på idræt" udgivet af Gyldendal

Bøger af Birgitte Hedeskov

Birgitte Hedeskov har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Birgitte Hedeskov bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Hedeskov er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Birgitte Hedeskovs "Idrætsdidaktiske plakater"

Det er muligt at købe Birgitte Hedeskovs "Idrætsdidaktiske plakater" som plakat. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Hedeskov, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Birgitte Hedeskov "Tjek på idræt"

"Tjek på idræt" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Hedeskov