Bog & idéBirgitte Lund Nielsen

Bøger skrevet af Birgitte Lund Nielsen

2 produkter
2 produkter
Simulationsbaserede undervisningsmetoder
Simulationsbaserede undervisningsmetoderJette Henriksen
239,96 DKK
Hæftet
(0)
Simulationsbaserede undervisningsmetoder
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk videnMorten Rask Petersen
539,95 DKK
Paperback
(0)
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden

Mere om Birgitte Lund Nielsen

Der er en del bøger af Birgitte Lund Nielsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Professionelle læringssamarbejder" udgivet af Dafolo - "Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Evaluering og test i geografi" udgivet af Dafolo

Birgitte Lund Nielsens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Birgitte Lund Nielsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Nielsen som paperback. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Dafolo.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Professionelle læringssamarbejder" af Birgitte Lund Nielsen

Det er muligt at købe Birgitte Lund Nielsens "Professionelle læringssamarbejder" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

Birgitte Lund Nielsen "Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden"

"Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden" er tilgængelig online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Nielsens serie "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Lund Nielsen