Bog & idéBirgitte Nortvig

Bøger skrevet af Birgitte Nortvig

Læs mere om Birgitte Nortvig
4 produkter
4 produkter
Rådgiverhåndbogen
RådgiverhåndbogenBirgitte Nortvig
319,95 DKK
EBOG
(1)
Rådgiverhåndbogen
Tag konfrontationen
Tag konfrontationenBirgitte Nortvig
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Tag konfrontationen
Rådgiverhåndbogen
RådgiverhåndbogenBirgitte Nortvig
259,95 DKK
Hæftet
(1)
Rådgiverhåndbogen
Tag konfrontationen
Tag konfrontationenBirgitte Nortvig
319,95 DKK
EBOG
(0)
Tag konfrontationen

Mere om Birgitte Nortvig

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Birgitte Nortvig. På listen nedenfor ser du Nortvigs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rådgiverhåndbogen" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Rådgiverhåndbogen" udgivet af Djøf Forlag

Mere om Birgitte Nortvigs bøger

Birgitte Nortvig har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Birgitte Nortvig fås i et udvalg af formater. Nortvigs bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Rådgiverhåndbogen" af Birgitte Nortvig

"Rådgiverhåndbogen" kan købes online som ebog. Det betyder, at du kan læse "Rådgiverhåndbogen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Birgitte Nortvig "Rådgiverhåndbogen"

Hos Bog & idé er "Rådgiverhåndbogen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Nortvig