Bog & idéBirgitte Rasmussen

Bøger skrevet af Birgitte Rasmussen

Læs mere om Birgitte Rasmussen
4 produkter
4 produkter
Karoline på egne ben
Karoline på egne benBirgitte Rasmussen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Karoline på egne ben
Karolines verden
Karolines verdenBirgitte Rasmussen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Karolines verden
Karoline & Sylvester
Karoline og SylvesterMette Honoré
79,95 DKK
EBOG
(0)
Karoline og Sylvester
Som alle de andre
Som alle de andreBirgitte Rasmussen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Som alle de andre

Mere om Birgitte Rasmussen

Der er mange bøger skrevet af Birgitte Rasmussen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Som alle de andre" udgivet af Lauritz - "Karolines verden" i serien "Politikens børnebøger" udgivet af Politikens Forlag - "Karoline på egne ben" udgivet af Politikens Forlag - "Elsker mig - elsker mig ikke" udgivet af People’sPress - "Kvindelig ledelse i fagbevægelsen" udgivet af Handelshøjskolens Forlag

Bøger af Birgitte Rasmussen

Der er fem tilgængelige udgivelser af Birgitte Rasmussen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Birgitte Rasmussen kan købes i flere forskellige formater. Rasmussens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Som alle de andre" af Birgitte Rasmussen

Hos Bog & idé er "Som alle de andre" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lauritz.

Birgitte Rasmussen "Karolines verden"

"Karolines verden" kan købes online som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Karolines verden" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Politikens børnebøger". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Rasmussen