Bog & idéBirgitte Stougaard Pedersen

Bøger skrevet af Birgitte Stougaard Pedersen

Læs mere om Birgitte Stougaard Pedersen
6 produkter
6 produkter
Rytme
TAENKEPAUSER
RytmeBirgitte Stougaard Pedersen
59,95 DKK
Hæftet
(0)
Rytme
Tænkepauser 73-84
Tænkepauser 73-84Steen Kaargaard Nielsen
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Tænkepauser 73-84
Rytme
RytmeBirgitte Stougaard Pedersen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Rytme
Lyd, litteratur og musik
Lyd, litteratur og musikBirgitte Stougaard Pedersen
108,95 DKK
EBOG
(0)
Lyd, litteratur og musik
Rytme
RytmeBirgitte Stougaard Pedersen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Rytme
Rytme
Rytme Birgitte Stougaard Pedersen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Rytme

Mere om Birgitte Stougaard Pedersen

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger fra Birgitte Stougaard Pedersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Pedersen.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Birgitte Stougaard Pedersens bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Tænkepauser 73-84" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Rytme" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Rytme " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Rytme" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Rytme" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kreativ markedskommunikation" i serien "MÆRKK" udgivet af Systime - "Lyd, litteratur og musik" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Lyd, litteratur og musik" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Æstetisering" udgivet af Klim - "Lyd, litteratur og musik" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Birgitte Stougaard Pedersen

Birgitte Stougaard Pedersen har ti bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Birgitte Stougaard Pedersen kommer i forskellige formater. Birgitte Stougaard Pedersen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Birgitte Stougaard Pedersens "Tænkepauser 73-84"

"Tænkepauser 73-84" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

"Rytme" af Birgitte Stougaard Pedersen

Hos Bog & idé er "Rytme" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Rytme" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af serien "Tænkepauser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Stougaard Pedersen