Bog & idéBirgitte Zeeman

Bøger skrevet af Birgitte Zeeman

Læs mere om Birgitte Zeeman
1 produkter
1 produkter
Fra Shahens Iran til Maos Kina
STREAM
Fra Shahens Iran til Maos KinaBirgitte Zeeman
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Fra Shahens Iran til Maos Kina

Mere om Birgitte Zeeman

Der findes flere bøger fra Birgitte Zeeman på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Zeemans bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra Shahens Iran til Maos Kina" udgivet af Audioteket - "Fra Shahens Iran til Maos Kina" udgivet af Carit Andersens Forlag

Bøger af Birgitte Zeeman

Birgitte Zeeman har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Zeemans bøger fås i et udvalg af formater. Zeemans bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fra Shahens Iran til Maos Kina" af Birgitte Zeeman

"Fra Shahens Iran til Maos Kina" kan købes som lydbog. Du kan derudover altid have "Fra Shahens Iran til Maos Kina" af Birgitte Zeeman med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Audioteket.

Birgitte Zeeman "Fra Shahens Iran til Maos Kina"

"Fra Shahens Iran til Maos Kina" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Carit Andersens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Zeeman