Bog & idéBirte Saxtoft Hedal

Bøger skrevet af Birte Saxtoft Hedal

2 produkter
2 produkter
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje

Mere om Birte Saxtoft Hedal

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger skrevet af Birte Saxtoft Hedal. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hedals nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Palliativ medicin" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Birte Saxtoft Hedal

Du kan købe to bøger af Birte Saxtoft Hedal her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Hedals bøger kommer kun som hæftet. Hedals bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Birte Saxtoft Hedals "Kræftsygepleje"

Hos Bog & idé er "Kræftsygepleje" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Birte Saxtoft Hedal "Palliativ medicin"

Det er muligt at købe Birte Saxtoft Hedals "Palliativ medicin" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Birte Saxtoft Hedal