Bog & idéBjarne Elm

Bøger skrevet af Bjarne Elm

Læs mere om Bjarne Elm
3 produkter
3 produkter
De udsatte
De udsatteBjarne Elm
129,95 DKK
e-bog
(0)
De udsatte
Himmlers smerte
STREAM
Himmlers smerteBjarne Elm
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Himmlers smerte
Himmlers smerte
Himmlers smerteBjarne Elm
129,95 DKK
EBOG
(0)
Himmlers smerte

Mere om Bjarne Elm

Hvis du er på jagt efter en bog fra Bjarne Elm, har du et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Elm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De udsatte" udgivet af mellemgaard - "De udsatte" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Besættelse" udgivet af Gallo

Bøger skrevet af Bjarne Elm

Bjarne Elm har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Bjarne Elm bøger i udvalgte formater. Elms bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"De udsatte" af Bjarne Elm

Det er muligt at købe Bjarne Elms "De udsatte" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "De udsatte" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"De udsatte" af Bjarne Elm

Det er muligt at købe Bjarne Elms "De udsatte" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Elm