Bog & idéBjarne Hastrup

Bøger skrevet af Bjarne Hastrup

Læs mere om Bjarne Hastrup
8 produkter
8 produkter
SENIOR COOL
SENIOR COOLBjarne Hastrup
279,95 DKK
Indbundet
(3)
SENIOR COOL
Major Trends
Major TrendsBjarne Hastrup
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Major Trends
Hovedstrømninger
HovedstrømningerBjarne Hastrup
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Hovedstrømninger
The social Contract Between the Generations
The social Contract Between the GenerationsBjarne Hastrup
299,95 DKK
Hæftet
(0)
The social Contract Between the Generations
SENIOR COOL
SENIOR COOLBjarne Hastrup
119,95 DKK
EBOG
(3)
SENIOR COOL
Social Welfare
Social WelfareBjarne Hastrup
299,95 DKK
Paperback
(0)
Social Welfare
SENIOR COOL
STREAM
SENIOR COOLBjarne Hastrup
79,95 DKK
Lydbog
(3)
SENIOR COOL
Social Welfare (2. udg.)
Social Welfare (2. udg.)Bjarne Hastrup
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Social Welfare (2. udg.)

Mere om Bjarne Hastrup

Hvis du søger en bog skrevet af Bjarne Hastrup, ser du et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hastrups bogudgivelser.
Bøgerne fra Bjarne Hastrup tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Major Trends" udgivet af Multivers - "Med hjerte og hjerne" udgivet af Djøf Forlag - "Hovedstrømninger " i serien "Multivers Academic" udgivet af Multivers Academic - "Det mangfoldige liv" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "The social contract" i serien "Multivers Academic" udgivet af Multivers - "Den som kæmper" udgivet af Strandberg Publishing - "Det mangfoldige liv POCKET" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Social Welfare" i serien "Multivers Academic" udgivet af Multivers - "The social Contract Between the Generations" i serien "Multivers Academic" udgivet af Multivers - "Contemporary Danish society" udgivet af Multivers Forlag

Bøger af Bjarne Hastrup

Der er ti tilgængelige udgivelser af Bjarne Hastrup hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Bjarne Hastrup kommer i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Hastrup lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Major Trends" af Bjarne Hastrup

Hos Bog & idé er "Major Trends" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Multivers, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Med hjerte og hjerne" af Bjarne Hastrup

Hos Bog & idé er "Med hjerte og hjerne" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Hastrup