Bog & idéBjarne Herskin

Bøger skrevet af Bjarne Herskin

Læs mere om Bjarne Herskin
3 produkter
3 produkter
Undervisningsteknik for universitetslærere
Undervisningsteknik for universitetslærereBjarne Herskin
39,95 DKK
Hæftet
(0)
Undervisningsteknik for universitetslærere
Herskin-konceptet
Herskin-konceptetBjarne Herskin
299,95 DKK
Paperback
(0)
Herskin-konceptet
Undervisning i praksis
Undervisning i praksisBjarne Herskin
249,95 DKK
(0)
Undervisning i praksis

Mere om Bjarne Herskin

Bjarne Herskin har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Herskin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "It-undervisning" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Brugervenlig edb-undervisning" udgivet af Teknisk Forlag - "Edb-pædagogik" udgivet af Teknisk Forlag - "Herskin-konceptet" udgivet af Samfundslitteratur - "Brugeruddannelse i praksis" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Undervisningsteknik for universitetslærere" udgivet af Samfundslitteratur - "Undervisning i praksis" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Bøger skrevet af Bjarne Herskin

Der er syv tilgængelige bøger af Bjarne Herskin hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Herskins bøger fås i udvalgte formater. Herskins bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"It-undervisning" af Bjarne Herskin

Det er muligt at købe Bjarne Herskins "It-undervisning" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Nyt Teknisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Brugervenlig edb-undervisning" af Bjarne Herskin

"Brugervenlig edb-undervisning" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Teknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Herskin