Bog & idéBjarne Jensen

Bøger skrevet af Bjarne Jensen

Læs mere om Bjarne Jensen
4 produkter
4 produkter
Plastteknologi
PlastteknologiBjarne Jensen m.fl.
709,95 DKK
(0)
Plastteknologi
Håndbog for plattenslagere
Håndbog for plattenslagereBjarne Jensen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Håndbog for plattenslagere
Håndbog for plattenslagere
STREAM
Håndbog for plattenslagereBjarne Jensen
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Håndbog for plattenslagere
Den blå drage 5 - Blå er bange
STREAM
Den blå drage 5 - Blå er bangeRy Kristensen
59,95 DKK
Lydbog
(3)
Den blå drage 5 - Blå er bange

Mere om Bjarne Jensen

Der findes en del bøger fra Bjarne Jensen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Jensen .
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Plastteknologi" udgivet af Akademisk Forlag - "Håndbog for plattenslagere" udgivet af Bjarne Jensen - "Bogen om Jensen" udgivet af Turbine - "Måling på Saltum solvarmeanlæg " udgivet af Nordvestjysk Folkecenter for Vedvarende Energi - "Håndbog for plattenslagere" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Håndbog for plattenslagere" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Ledelse i landbruget" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Plastteknologi" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Håndbog for plattenslagere" udgivet af Algarve

Bjarne Jensens bøger

Bjarne Jensen har ni bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Bjarne Jensen kan købes i flere formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bjarne Jensens "Plastteknologi"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Jensen , kan du godt glæde dig. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Bjarne Jensen "Håndbog for plattenslagere"

Det er muligt at købe Bjarne Jensens "Håndbog for plattenslagere" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bjarne Jensen.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Jensen