Bog & idéBjarne Kastberg

Bøger skrevet af Bjarne Kastberg

Læs mere om Bjarne Kastberg
2 produkter
2 produkter
Effektive team
Effektive teamBjarne Kastberg
49,95 DKK
e-bog
(0)
Effektive team
God coaching
God coachingBjarne Kastberg
99,95 DKK
e-bog
(0)
God coaching

Mere om Bjarne Kastberg

Der er mange bøger af Bjarne Kastberg online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kastberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Effektive team" udgivet af Gyldendal Business - "Det samarbejdende menneske" i serien "Den lærende organisation" udgivet af Industriens Forlag - "Effektive team " i serien "Inner game" udgivet af Gyldendal Business - "God coaching" i serien "Kort til viden" udgivet af Børsen - "Den lærende organisation" udgivet af Peter Asschenfeldts nye Forlag - "Det samarbejdende menneske" udgivet af Peter Asschenfeldts nye Forlag - "Den lærende organisation i praksis" udgivet af Peter Asschenfeldts nye Forlag - "Tør du kysse frøen?" udgivet af Peter Asschenfeldts nye Forlag

Bøger af Bjarne Kastberg

Bjarne Kastberg har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Bjarne Kastberg fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Kastberg opdelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bjarne Kastbergs "Effektive team"

Hos Bog & idé er "Effektive team" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.

"Det samarbejdende menneske" af Bjarne Kastberg

"Det samarbejdende menneske" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af serien "Den lærende organisation". Det er Industriens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Kastberg