Bog & idéBjarne Salling Pedersen

Bøger skrevet af Bjarne Salling Pedersen

Læs mere om Bjarne Salling Pedersen
2 produkter
2 produkter
I krig for fjenden
I krig for fjendenBjarne Salling Pedersen
59,95 DKK
EBOG
I krig for fjenden
I krig for fjenden
STREAM
I krig for fjendenBjarne Salling Pedersen
79,95 DKK
Lydbog
I krig for fjenden

Mere om Bjarne Salling Pedersen

Der findes en del bøger af Bjarne Salling Pedersen online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Pedersens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I krig for fjenden" udgivet af Informations Forlag - "I krig for fjenden" udgivet af Information - "I krig for fjenden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "I krig for fjenden" udgivet af Information

Mere om Bjarne Salling Pedersens bøger

Du kan købe fire bøger af Bjarne Salling Pedersen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Pedersens bøger kommer i udvalgte formater. Pedersens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"I krig for fjenden" af Bjarne Salling Pedersen

Hos Bog & idé er "I krig for fjenden" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Informations Forlag.

Bjarne Salling Pedersen "I krig for fjenden"

Det er muligt at købe Bjarne Salling Pedersens "I krig for fjenden" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Information.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Salling Pedersen