Bog & idéBjørn Felsager

Bøger skrevet af Bjørn Felsager

Læs mere om Bjørn Felsager
2 produkter
2 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Hvad er matematik? A, Opgavebog
Hvad er matematik? A, OpgavebogBodil Bruun
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Hvad er matematik? A, Opgavebog

Mere om Bjørn Felsager

Der findes flere forskellige bøger af Bjørn Felsager online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Felsager.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tal med geometer" udgivet af Malling Beck - "Perspektiv med GeoMeter" udgivet af Malling Beck - "De centrale keglesnit med GeoMeter" udgivet af L&R Uddannelse - "Hvad er matematik? C" udgivet af Alinea - "Bølger og lys med GeoMeter" udgivet af L&R Uddannelse - "Introduktion til GeoMeter" udgivet af Alinea - "Hvad er matematik? A" udgivet af L&R Uddannelse - "Hvad er matematik? A, Opgavebog" udgivet af L&R Uddannelse - "Fysikkens spor" udgivet af Gyldendal - "Introduktion til GeoMeter" udgivet af Alinea - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Hvad er matematik? A" i serien "Hvad er matematik?" udgivet af L&R Uddannelse - "Hvad er matematik? A" i serien "Hvad er matematik?" udgivet af L&R Uddannelse - "Hvad er matematik? C" i serien "Hvad er matematik?" udgivet af L&R Uddannelse - "Hvad er matematik? C - og kulturfag" i serien "Hvad er matematik" udgivet af L&R Uddannelse - "Hvad er matematik? A, Opgavebog" i serien "Hvad er matematik?" udgivet af L&R Uddannelse - "Hvad er matematik? B, Opgavebog" i serien "Hvad er matematik?" udgivet af L&R Uddannelse - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "Hvad er matematik? B" udgivet af L&R Uddannelse - "Hvad er matematik? C, Opgavebog" i serien "Hvad er matematik?" udgivet af L&R Uddannelse

Bøger skrevet af Bjørn Felsager

Der er 20 tilgængelige bogudgivelser af Bjørn Felsager hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Bjørn Felsager fås i samtlige formater. Bjørn Felsager bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bjørn Felsagers "Tal med geometer"

"Tal med geometer" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Malling Beck.

"Perspektiv med GeoMeter" af Bjørn Felsager

"Perspektiv med GeoMeter" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Malling Beck, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Felsager