Bog & idéBo Baslund

Bøger skrevet af Bo Baslund

Læs mere om Bo Baslund
1 produkter
1 produkter
Medicin, 3. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicin, 3. udgavePer Soelberg Sørensen & Ulla Feldt-Rasmussen (red.)
1259,96 DKK
Hardback
(0)
Medicin, 3. udgave

Mere om Bo Baslund

Hvis du leder efter en bog af Bo Baslund, finder du et bredt udbud til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Baslunds nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicin, 3. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Medicin, 2. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Lærebog i medicin" udgivet af FADL

Bøger af Bo Baslund

Der er tre tilgængelige udgivelser af Bo Baslund hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Bo Baslund bøger i flere formater. Bøgerne af Baslund er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bo Baslunds "Medicin, 3. udgave"

"Medicin, 3. udgave" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Medicin, 2. udgave" af Bo Baslund

"Medicin, 2. udgave" er tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Baslund