Bog & idéBo Torstensen

Bøger skrevet af Bo Torstensen

Læs mere om Bo Torstensen
2 produkter
2 produkter
Da vi kørte i rækkerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Da vi kørte i rækkerneBo Torstensen
254,96 DKK
Indbundet
(0)
Da vi kørte i rækkerne
Under Overfladen
STREAM
Under OverfladenBo Torstensen
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Under Overfladen

Mere om Bo Torstensen

Der findes flere forskellige bøger af Bo Torstensen online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Torstensens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Under overfladen" udgivet af Attika - "Under Overfladen" udgivet af Audioteket - "Da vi kørte i rækkerne" udgivet af Motorploven - "Det amputerede orgel eller: kryds for F på lav dybde - og andre historier fra Drøsnæs" udgivet af Attika - "Car crash" udgivet af Attika

Bo Torstensens bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Bo Torstensen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Torstensens bøger kommer i forskellige formater. Torstensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bo Torstensens "Under overfladen"

Hos Bog & idé er "Under overfladen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Attika, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Under Overfladen" af Bo Torstensen

"Under Overfladen" findes på den digitale boghylde som lydbog. Når du køber "Under Overfladen" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Audioteket.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Torstensen