Bog & idéBobby Henningsen

Bøger skrevet af Bobby Henningsen

Læs mere om Bobby Henningsen
1 produkter
1 produkter
Introduktion til SQL
Introduktion til SQLBobby Henningsen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Introduktion til SQL

Mere om Bobby Henningsen

Bobby Henningsen har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Henningsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Introduktion til SQL" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris Digimental A/S - "Introduktion til SQL" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris

Bøger af Bobby Henningsen

Bobby Henningsen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Bobby Henningsen bøger i flere formater. Henningsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Introduktion til SQL" af Bobby Henningsen

"Introduktion til SQL" er tilgængelig online som ebog. "Introduktion til SQL" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Henningsens serie "Lær det selv - visuel guide". Det er Libris Digimental A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Bobby Henningsen "Introduktion til SQL"

Det er muligt at købe Bobby Henningsens "Introduktion til SQL" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Lær det selv - visuel guide". Det er Libris, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bobby Henningsen