Bog & idéBodil Abild Jespersen

Bøger skrevet af Bodil Abild Jespersen

Læs mere om Bodil Abild Jespersen
3 produkter
3 produkter
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgaveEllen Margrethe Hauge
2699,95 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin
Den palliative indsats
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den palliative indsatsLotte Brøndum Kjelstrup
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Den palliative indsats

Mere om Bodil Abild Jespersen

Der findes forskellige bøger af Bodil Abild Jespersen til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Jespersens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Symptomkontrol i palliativ medicin, 6. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Den palliative indsats" udgivet af Gyldendal - "Palliativ medicin" udgivet af Gyldendal

Mere om Bodil Abild Jespersens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Bodil Abild Jespersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun købe Jespersens bøger som hæftet. Jespersens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bodil Abild Jespersens "Symptomkontrol i palliativ medicin, 6. udgave"

"Symptomkontrol i palliativ medicin, 6. udgave" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL's Forlag.

"Den palliative indsats" af Bodil Abild Jespersen

Hos Bog & idé er "Den palliative indsats" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Abild Jespersen