Bog & idéBodo J. Baginski

Bøger skrevet af Bodo J. Baginski

Læs mere om Bodo J. Baginski
1 produkter
1 produkter
Chakra håndbogen
Chakra håndbogenBodo J. Baginski
169,95 DKK
Paperback
(0)
Chakra håndbogen

Mere om Bodo J. Baginski

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Bodo J. Baginski. På listen nedenfor finder du de nyeste af Baginskis bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ædelsten og stjernetegn" udgivet af Sphinx - "Reiki - universel livsenergi" udgivet af SphinX forlag - "Chakra håndbogen" udgivet af SphinX forlag

Bøger skrevet af Bodo J. Baginski

Du kan bestille tre bøger af Bodo J. Baginski her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Baginskis bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Baginski er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bodo J. Baginskis "Ædelsten og stjernetegn"

Hos Bog & idé er "Ædelsten og stjernetegn" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Sphinx, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Bodo J. Baginski "Reiki - universel livsenergi"

Hos Bog & idé er "Reiki - universel livsenergi" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SphinX forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bodo J. Baginski