Bog & idéBøje Pommer

Bøger skrevet af Bøje Pommer

Læs mere om Bøje Pommer
1 produkter
1 produkter
Patientskadeerstatning
PatientskadeerstatningBøje Pommer
279,95 DKK
EBOG
Patientskadeerstatning

Mere om Bøje Pommer

Bøje Pommer har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Pommers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Patientskadeerstatning" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Patientskadeerstatning" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger skrevet af Bøje Pommer

Bøje Pommer har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Bøje Pommer bøger i forskellige formater. Bøgerne af Pommer er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Patientskadeerstatning" af Bøje Pommer

Det er muligt at købe Bøje Pommers "Patientskadeerstatning" som ebog. "Patientskadeerstatning" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Bøje Pommer "Patientskadeerstatning"

"Patientskadeerstatning" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bøje Pommer