Bog & idéBørge Troelsen

Bøger skrevet af Børge Troelsen

Læs mere om Børge Troelsen
2 produkter
2 produkter
Mening og sammenhæng
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mening og sammenhængJohn Rydahl og Børge Troelsen
50,96 DKK
Hæftet
(0)
Mening og sammenhæng
Historiepædagogik
BOEGERTILSTAERKPRIS
HistoriepædagogikBørge Troelsen
178,46 DKK
Hæftet
(0)
Historiepædagogik

Mere om Børge Troelsen

Der findes en del bøger skrevet af Børge Troelsen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Troelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Undren og eftertanke" udgivet af Kvan - "Historiepædagogik" udgivet af Kvan - "Mening og sammenhæng" udgivet af Religionspædagogisk Forlag

Bøger af Børge Troelsen

Der er tre tilgængelige bøger af Børge Troelsen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Børge Troelsen kommer i forskellige formater. Bøgerne af Troelsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Børge Troelsens "Undren og eftertanke"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Troelsen, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kvan.

Børge Troelsen "Historiepædagogik"

"Historiepædagogik" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Kvan, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Børge Troelsen