Bog & idéBranko Milanovic

Bøger skrevet af Branko Milanovic

Læs mere om Branko Milanovic
1 produkter
1 produkter
Global ulighed
Global ulighedBranko Milanovic
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Global ulighed

Mere om Branko Milanovic

Branko Milanovic har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Global ulighed". Det er Informations Forlag, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Global ulighed" af Branko Milanovic

Det er muligt at købe Branko Milanovics "Global ulighed" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Informations Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Branko Milanovic fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Branko Milanovic