Bog & idéBrian Arly Jacobsen

Bøger skrevet af Brian Arly Jacobsen

2 produkter
2 produkter
Små og store forandringer
Små og store forandringerBrian Arly Jacobsen
229,95 DKK
EBOG
(0)
Små og store forandringer
Religionssociologiske perspektiver på religion i Danmark
Religionssociologiske perspektiver på religion i DanmarkAnnika Hvithamar
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Religionssociologiske perspektiver på religion i Danmark

Mere om Brian Arly Jacobsen

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger skrevet af Brian Arly Jacobsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Arly Jacobsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Religionssociologiske perspektiver på religion i Danmark" udgivet af Forlaget Univers - "Små og store forandringer" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Små og store forandringer" udgivet af Gyldendal

Bøger af Brian Arly Jacobsen

Brian Arly Jacobsen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Brian Arly Jacobsen bøger i samtlige formater. Arly Jacobsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Brian Arly Jacobsens "Religionssociologiske perspektiver på religion i Danmark"

"Religionssociologiske perspektiver på religion i Danmark" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Univers.

Brian Arly Jacobsen "Små og store forandringer"

"Små og store forandringer" findes på den digitale boghylde som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Små og store forandringer" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hans Reitzels Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Brian Arly Jacobsen