Bog & idéBrian Palle Larsen

Bøger skrevet af Brian Palle Larsen

Læs mere om Brian Palle Larsen
3 produkter
3 produkter
Café Linda - Argentina
STREAM
Café Linda - ArgentinaBrian Palle Larsen
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Café Linda - Argentina
Dark Spirit
Dark SpiritBrian Palle Larsen
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Dark Spirit
Café Linda, Argentina
Café Linda, ArgentinaBrian Palle Larsen
119,95 DKK
e-bog
(0)
Café Linda, Argentina

Mere om Brian Palle Larsen

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger skrevet af Brian Palle Larsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den svære ungdom" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Dark Spirit" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Café Linda - Argentina" udgivet af Lytteratur - "Café Linda, Argentina" udgivet af mellemgaard - "Café Linda, Argentina" udgivet af mellemgaard

Brian Palle Larsens bøger

Brian Palle Larsen har fem bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Brian Palle Larsen bøger i flere forskellige formater. Larsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den svære ungdom" af Brian Palle Larsen

"Den svære ungdom" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.

Brian Palle Larsen "Dark Spirit"

"Dark Spirit" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Brian Palle Larsen