Bog & idéBritta Aagaard Thorlann

Bøger skrevet af Britta Aagaard Thorlann

Læs mere om Britta Aagaard Thorlann
3 produkter
3 produkter
Let design i håndarbejde
Let design i håndarbejdeBritta Aagaard Thorlann
319,95 DKK
EBOG
(0)
Let design i håndarbejde
Let håndarbejde
Let håndarbejdeBritta Aagaard Thorlann
300,95 DKK
e-bog
(0)
Let håndarbejde
Form og skab i billedkunst
Form og skab i billedkunstBritta Aagaard Thorlann
289,95 DKK
EBOG
(0)
Form og skab i billedkunst

Mere om Britta Aagaard Thorlann

Der er en del bøger fra Britta Aagaard Thorlann til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Aagaard Thorlanns seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Foto" udgivet af Meloni - "Kunst på en time" udgivet af Av form - "Recycling" udgivet af Meloni - "Let håndarbejde" udgivet af Dafolo - "Tegn og mal i billedkunst" udgivet af Dafolo - "Form og skab i billedkunst" udgivet af Dafolo A/S - "Let design i håndarbejde" udgivet af Dafolo A/S - "Let design i håndarbejde" udgivet af Dafolo - "Let håndarbejde" udgivet af Dafolo - "Form og skab i billedkunst" udgivet af Dafolo - "Tegn og mal i billedkunst" udgivet af Dafolo - "Kunst på en time" udgivet af Av Form

Mere om Britta Aagaard Thorlanns bøger

Der er 12 tilgængelige bøger af Britta Aagaard Thorlann hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Britta Aagaard Thorlann bøger i flere formater. Bøgerne af Aagaard Thorlann er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Foto" af Britta Aagaard Thorlann

Det er muligt at købe Britta Aagaard Thorlanns "Foto" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Meloni, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Britta Aagaard Thorlann "Kunst på en time"

Det er muligt at købe Britta Aagaard Thorlanns "Kunst på en time" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Av form, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Britta Aagaard Thorlann