Bog & idéBronwyn Davies

Bøger skrevet af Bronwyn Davies

Læs mere om Bronwyn Davies
1 produkter
1 produkter
Positionering: diskursiv produktion af selver
PositioneringBronwyn Davies
119,95 DKK
EBOG
(0)
Positionering

Mere om Bronwyn Davies

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger af Bronwyn Davies. På listen nedenfor finder du Davies' seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Positionering: diskursiv produktion af selver" udgivet af Mindspace - "Positionering: diskursiv produktion af selver" udgivet af Mindspace

Bøger af Bronwyn Davies

Du kan købe to bøger af Bronwyn Davies her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Bronwyn Davies fås i udvalgte formater. Davies' bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Mindspace.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bronwyn Davies' "Positionering: diskursiv produktion af selver"

Det er muligt at købe Bronwyn Davies' "Positionering: diskursiv produktion af selver" som e-bog. Med "Positionering: diskursiv produktion af selver" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Mindspace.

Bronwyn Davies "Positionering: diskursiv produktion af selver"

"Positionering: diskursiv produktion af selver" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Mindspace.
Detaljer
Fulde navn:
Bronwyn Davies