Bog & idéBue P. Peitersen

Bøger skrevet af Bue P. Peitersen

Læs mere om Bue P. Peitersen
3 produkter
3 produkter
I skyggen af is
I skyggen af isBue P. Peitersen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
I skyggen af is
Manta
BOEGERTILSTAERKPRIS
MantaBue P. Peitersen
128,95 DKK
Hæftet
(0)
Manta
Black Box
Black BoxBue Peitersen
89,95 DKK
EBOG
(6)
Black Box

Mere om Bue P. Peitersen

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger fra Bue P. Peitersen. På listen nedenfor har du Peitersens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I skyggen af is" udgivet af Forlaget Kronstork - "I skyggen af is" udgivet af Kronstork - "Juice" udgivet af Forlaget Kronstork - "Manta" udgivet af Forlaget Kronstork - "Black Box" udgivet af People'sPress - "Hjem, by, ting" udgivet af Korridor - "Black Box" udgivet af People'sPress - "Jeg er så lyserød men jeg er også gud" i serien "Serie 3" udgivet af Jorinde & Joringel

Mere om Bue P. Peitersens bøger

Du kan finde otte bøger af Bue P. Peitersen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Peitersens bøger kommer i samtlige formater. Peitersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"I skyggen af is" af Bue P. Peitersen

Hos Bog & idé er "I skyggen af is" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Kronstork.

Bue P. Peitersen "I skyggen af is"

"I skyggen af is" er tilgængelig som folde ud bog. Dette er en også en fantastisk bog fra Peitersen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kronstork.
Detaljer
Fulde navn:
Bue P. Peitersen