Bog & idéC. Y. Frostholm

Bøger skrevet af C. Y. Frostholm

Læs mere om C. Y. Frostholm
2 produkter
2 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4
Træmuseet
TræmuseetC. Y. Frostholm
299,95 DKK
Hæftet
(7)
Træmuseet

Mere om C. Y. Frostholm

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger fra C. Y. Frostholm. På listen nedenfor ser du de seneste af Frostholms bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig

C. Y. Frostholms bøger

C. Y. Frostholm har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Frostholms bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Frostholm er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Virkelig.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ny Jord 3-4" af C. Y. Frostholm

Hos Bog & idé er "Ny Jord 3-4" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.

"Ny Jord" af C. Y. Frostholm

"Ny Jord" findes på den digitale boghylde som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
C. Y. Frostholm