Bog & idéCarl Olav Hansen

Bøger skrevet af Carl Olav Hansen

Læs mere om Carl Olav Hansen
1 produkter
1 produkter
Den gode cirkel
Den gode cirkelPeter Anker
69,95 DKK
EBOG
(0)
Den gode cirkel

Mere om Carl Olav Hansen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Carl Olav Hansen, kan du købe et bredt sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Hansens bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Carl Olav Hansens bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den gode cirkel. Ideer til social træning i klassen" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Kort og godt" udgivet af Alinea - "Ærlig snak 2. Et samtalespil til forældremøder 6.-10.klasse" udgivet af Alinea - "Ilorraani" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag

Bøger skrevet af Carl Olav Hansen

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Carl Olav Hansen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Carl Olav Hansen kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den gode cirkel. Ideer til social træning i klassen" af Carl Olav Hansen

"Den gode cirkel. Ideer til social træning i klassen" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Special-pædagogisk forlag.

"Kort og godt" af Carl Olav Hansen

Hos Bog & idé er "Kort og godt" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carl Olav Hansen