Bog & idéCarl Otto Petersen Carl Otto Petersen

Bøger skrevet af Carl Otto Petersen Carl Otto Petersen

Læs mere om Carl Otto Petersen Carl Otto Petersen
8 produkter
8 produkter
De andres krig
De andres krigCarl Otto Petersen Carl Otto Petersen
99,95 DKK
e-bog
(0)
De andres krig
En tid at leve - en tid at dø
En tid at leve - en tid at dø. Roman om vinteren 1944Carl Otto Petersen Carl Otto Petersen
79,95 DKK
EBOG
(0)
En tid at leve - en tid at dø. Roman om vinteren 1944
En pryd for banken!
En pryd for banken!Carl Otto Petersen Carl Otto Petersen
79,95 DKK
EBOG
(0)
En pryd for banken!
Kodeord "Anna"
Kodeord "Anna"Carl Otto Petersen Carl Otto Petersen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Kodeord "Anna"
Skyggeår
SkyggeårCarl Otto Petersen Carl Otto Petersen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Skyggeår
De sorte tog
De sorte tog. Lokomotivmænd i krigCarl Otto Petersen Carl Otto Petersen
79,95 DKK
EBOG
(0)
De sorte tog. Lokomotivmænd i krig
Usynlig grænse
Usynlig grænseCarl Otto Petersen Carl Otto Petersen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Usynlig grænse
Kvartermesteren
KvartermesterenCarl Otto Petersen Carl Otto Petersen
69,95 DKK
e-bog
(0)
Kvartermesteren

Mere om Carl Otto Petersen Carl Otto Petersen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Carl Otto Petersen Carl Otto Petersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Carl Otto Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De sorte tog" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En tid at leve - en tid at dø" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kodeord "Anna"" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En pryd for banken!" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "De andres krig" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kvartermesteren" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Usynlig grænse" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Skyggeår" i serien "Serien om Karl Elmer" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Carl Otto Petersen Carl Otto Petersens bøger

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Carl Otto Petersen Carl Otto Petersen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Carl Otto Petersen Carl Otto Petersen kan købes i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Carl Otto Petersen opdelt i serier, og de er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"De sorte tog" af Carl Otto Petersen Carl Otto Petersen

Det er muligt at købe Carl Otto Petersen Carl Otto Petersens "De sorte tog" som ebog. Med "De sorte tog" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Carl Otto Petersen Carl Otto Petersen "En tid at leve - en tid at dø"

"En tid at leve - en tid at dø" kan købes online som ebog. Hvis du køber "En tid at leve - en tid at dø" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carl Otto Petersen Carl Otto Petersen