Bog & idéCarl-Peter Poulsen

Bøger skrevet af Carl-Peter Poulsen

Læs mere om Carl-Peter Poulsen
1 produkter
1 produkter
Samfundsøkonomi og internationale forhold, 8. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samfundsøkonomi og internationale forhold, 8. udgaveErik Lonning og Frede S. Hansen
359,96 DKK
Paperback
(0)
Samfundsøkonomi og internationale forhold, 8. udgave

Mere om Carl-Peter Poulsen

Der er flere bøger skrevet af Carl-Peter Poulsen tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Poulsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samfundsøkonomi og internationale forhold" udgivet af Samfundslitteratur - "Samfundsøkonomi og internationale forhold" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne

Bøger af Carl-Peter Poulsen

Der er to tilgængelige bøger af Carl-Peter Poulsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Poulsens bøger kommer blot som paperback. Poulsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Samfundsøkonomi og internationale forhold" af Carl-Peter Poulsen

Det er muligt at købe Carl-Peter Poulsens "Samfundsøkonomi og internationale forhold" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Samfundsøkonomi og internationale forhold" af Carl-Peter Poulsen

"Samfundsøkonomi og internationale forhold" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Nyt fra Samfundsvidenskaberne, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carl-Peter Poulsen