Bog & idéCarl von Linné

Bøger skrevet af Carl von Linné

Læs mere om Carl von Linné
2 produkter
2 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4
Carl Linnæi Skånska resa
Carl Linnæi Skånska resaCarl von Linné
89,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Carl Linnæi Skånska resa

Mere om Carl von Linné

Hvis du er på jagt efter en bog fra Carl von Linné, tilbyder vi et bredt udbud tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Linnés bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Carl von Linnés bøger kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig - "Carl Linnæi Skånska resa" udgivet af Wahlström & Widstrand

Carl von Linnés bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Carl von Linné hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Carl von Linné fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Linné er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Carl von Linnés "Ny Jord 3-4"

Hos Bog & idé er "Ny Jord 3-4" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Carl von Linné "Ny Jord"

Hos Bog & idé er "Ny Jord" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.
Detaljer
Fulde navn:
Carl von Linné