Bog & idéCarl Wesenberg-Lund

Bøger skrevet af Carl Wesenberg-Lund

Læs mere om Carl Wesenberg-Lund
1 produkter
1 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4

Mere om Carl Wesenberg-Lund

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Carl Wesenberg-Lund. På listen nedenfor ser du Wesenberg-Lunds seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig

Bøger af Carl Wesenberg-Lund

Carl Wesenberg-Lund har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Carl Wesenberg-Lund bøger i flere formater. Wesenberg-Lunds bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Forlaget Virkelig.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ny Jord 3-4" af Carl Wesenberg-Lund

"Ny Jord 3-4" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Ny Jord" af Carl Wesenberg-Lund

Det er muligt at købe Carl Wesenberg-Lunds "Ny Jord" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.
Detaljer
Fulde navn:
Carl Wesenberg-Lund