Bog & idéCarla Avanza Juul Madsen

Bøger skrevet af Carla Avanza Juul Madsen

Læs mere om Carla Avanza Juul Madsen
1 produkter
1 produkter
Dansk-Italiensk Ordbog
Dansk-Italiensk OrdbogCarla Avanza Juul Madsen
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Dansk-Italiensk Ordbog

Mere om Carla Avanza Juul Madsen

Du kan kun finde en enkelt bog af Carla Avanza Juul Madsen her hos Bog & idé. Det er "Dansk-Italiensk Ordbog". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk. "Dansk-Italiensk Ordbog" er desuden en del af serien "Gyldendals røde ordbøger".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dansk-Italiensk Ordbog" af Carla Avanza Juul Madsen

"Dansk-Italiensk Ordbog" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i serien "Gyldendals røde ordbøger". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Carla Avanza Juul Madsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Carla Avanza Juul Madsen