Bog & idéCarla guelfenbein

Bøger skrevet af Carla guelfenbein

Læs mere om Carla guelfenbein
3 produkter
3 produkter
Borte iblandt os
BOEGERTILSTAERKPRIS
Borte iblandt osCarla guelfenbein
298,76 DKK
Hæftet
(3)
Borte iblandt os
At svømme nøgen
At svømme nøgenCarla guelfenbein
69,95 DKK
EBOG
(2)
At svømme nøgen
At svømme nøgen
BOEGERTILSTAERKPRIS
At svømme nøgenCarla guelfenbein
116,16 DKK
Hæftet
(2)
At svømme nøgen

Mere om Carla guelfenbein

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Carla guelfenbein. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Guelfenbein.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Borte iblandt os" udgivet af Editorial Aurora Boreal - "Kvinden i mit liv" udgivet af Hr. Ferdinand - "At svømme nøgen" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "At svømme nøgen" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "At svømme nøgen" udgivet af Rosnekilde & Bahnhof - "Kvinden i mit liv" udgivet af Gyldendal

Mere om Carla guelfenbeins bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af Carla guelfenbein hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Carla guelfenbein bøger i forskellige formater. Guelfenbeins bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carla guelfenbeins "Borte iblandt os"

Det er muligt at købe Carla guelfenbeins "Borte iblandt os" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Editorial Aurora Boreal.

"Kvinden i mit liv" af Carla guelfenbein

Hos Bog & idé er "Kvinden i mit liv" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Hr. Ferdinand, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carla guelfenbein