Bog & idéCarla Mickelborg

Bøger skrevet af Carla Mickelborg

Læs mere om Carla Mickelborg
0 produkter

Mere om Carla Mickelborg

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Carla Mickelborg, finder du et bredt udbud online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Mickelborgs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvad er det, du ved?" udgivet af GOALS Publishing - "Jeg Elsker Mig Selv" udgivet af GOALS Publishing

Bøger skrevet af Carla Mickelborg

Du kan bestille to bøger af Carla Mickelborg her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Carla Mickelborg kan købes i forskellige formater. Mickelborgs bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: GOALS Publishing.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hvad er det, du ved?" af Carla Mickelborg

"Hvad er det, du ved?" kan købes som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er GOALS Publishing, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Jeg Elsker Mig Selv" af Carla Mickelborg

Hos Bog & idé er "Jeg Elsker Mig Selv" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er GOALS Publishing, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carla Mickelborg