Bog & idéCarlo Caselli

Bøger skrevet af Carlo Caselli

Læs mere om Carlo Caselli
1 produkter
1 produkter
Secret Tuscany
Secret TuscanyCarlo Caselli
199,95 DKK
HÆFTET
(0)
Secret Tuscany

Mere om Carlo Caselli

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Carlo Caselli. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Caselli.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Secret Tuscany" udgivet af Éditions Jonglez - "Secret Tuscany" udgivet af Éditions Jonglez

Bøger af Carlo Caselli

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Carlo Caselli hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Casellis bøger fås bare som hæftet. Casellis bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Éditions Jonglez.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Secret Tuscany" af Carlo Caselli

Det er muligt at købe Carlo Casellis "Secret Tuscany" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Éditions Jonglez.

"Secret Tuscany" af Carlo Caselli

Hos Bog & idé er "Secret Tuscany" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Éditions Jonglez.
Detaljer
Fulde navn:
Carlo Caselli