Bog & idéCarlo Goldoni

Bøger skrevet af Carlo Goldoni

Læs mere om Carlo Goldoni
2 produkter
2 produkter
La locandiera
La locandieraCarlo Goldoni
59,95 DKK
EBOG
(0)
La locandiera
Trilogia della villeggiatura
Trilogia della villeggiaturaCarlo Goldoni
89,95 DKK
EBOG
(0)
Trilogia della villeggiatura

Mere om Carlo Goldoni

Der er mange bøger af Carlo Goldoni tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Goldonis udgivelser.
Bøgerne fra Carlo Goldoni findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "La locandiera, ER C" i serien "Easy readers" udgivet af Easy Readers - "La locandiera, ER C" i serien "Easy readers¤Facili letture¤Clàssico" udgivet af Easy Readers - "En tjener - to herrer" udgivet af Drama - "Tvillingerne fra Venezia" udgivet af Drama - "Tvillingerne fra Venezia" udgivet af Drama - "En tjener - to herrer" udgivet af Drama - "Klammeri i Chiozza" udgivet af Forlaget Drama

Mere om Carlo Goldonis bøger

Der er syv tilgængelige udgivelser af Carlo Goldoni hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Goldoni fås kun som hæftet. Derudover er bøgerne fra Goldoni lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carlo Goldonis "La locandiera, ER C"

Det er muligt at købe Carlo Goldonis "La locandiera, ER C" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Easy readers". Bogen kan købes online hos Bog & idé på ita og er publiceret af Easy Readers.

Carlo Goldoni "La locandiera, ER C"

"La locandiera, ER C" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Goldonis serie "Easy readers¤Facili letture¤Clàssico". Det er Easy Readers, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på ita.
Detaljer
Fulde navn:
Carlo Goldoni