Bog & idéCarlo Nicolodi

Bøger skrevet af Carlo Nicolodi

Læs mere om Carlo Nicolodi
1 produkter
1 produkter
Fra Karlis til Carlo Erindringernes tid
Fra Karlis til Carlo Erindringernes tidCarlo Nicolodi
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Fra Karlis til Carlo Erindringernes tid

Mere om Carlo Nicolodi

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Carlo Nicolodi. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Nicolodi.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Carlo Nicolodis bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Vom Kárlis zum Carlo" udgivet af Ravnerock - "Fra Karlis til Carlo" udgivet af Ravnerock

Mere om Carlo Nicolodis bøger

Du kan finde to bøger af Carlo Nicolodi her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun købe Nicolodis bøger som paperback. Nicolodis bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Ravnerock.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Vom Kárlis zum Carlo" af Carlo Nicolodi

Det er muligt at købe Carlo Nicolodis "Vom Kárlis zum Carlo" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Ravnerock, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på tysk.

"Fra Karlis til Carlo" af Carlo Nicolodi

Hos Bog & idé er "Fra Karlis til Carlo" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ravnerock.
Detaljer
Fulde navn:
Carlo Nicolodi