Bog & idéCaro Langton

Bøger skrevet af Caro Langton

Læs mere om Caro Langton
1 produkter
1 produkter
Root, Nurture, Grow: The Essential Guide to Propagating and Sharing Houseplants
Root, Nurture, Grow: The Essential Guide to Propagating and Sharing HouseplantsCaro Langton
189,95 DKK
Hardback
(0)
Root, Nurture, Grow: The Essential Guide to Propagating and Sharing Houseplants

Mere om Caro Langton

Hvis du er på jagt efter en bog af Caro Langton, ser du et stort sortiment til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Langtons seneste udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Caro Langtons bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Root, Nurture, Grow: The Essential Guide to Propagating and Sharing Houseplants" udgivet af Quadrille Publishing - "Hus med planter" udgivet af Gyldendal

Bøger af Caro Langton

Du kan bestille to bøger af Caro Langton her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Caro Langton kan købes i forskellige formater. Langtons bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Root, Nurture, Grow: The Essential Guide to Propagating and Sharing Houseplants" af Caro Langton

Hos Bog & idé er "Root, Nurture, Grow: The Essential Guide to Propagating and Sharing Houseplants" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Quadrille Publishing.

"Hus med planter" af Caro Langton

"Hus med planter" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Caro Langton