Bog & idéCarol Ann Browne

Bøger skrevet af Carol Ann Browne

Læs mere om Carol Ann Browne
1 produkter
1 produkter
Tools and Weapons: The Promise and The Peril of the Digital Age
Tools and Weapons: The Promise and The Peril of the Digital AgeBrad Smith
199,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Tools and Weapons: The Promise and The Peril of the Digital Age

Mere om Carol Ann Browne

Carol Ann Browne har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Tools and Weapons: The Promise and The Peril of the Digital Age". Den er udgivet af Hodder & Stoughton på engelsk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carol Ann Brownes "Tools and Weapons: The Promise and The Peril of the Digital Age"

Det er muligt at købe Carol Ann Brownes "Tools and Weapons: The Promise and The Peril of the Digital Age" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Hodder & Stoughton.

Dette er en også en fantastisk bog fra Browne, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Carol Ann Browne