Bog & idéCarol Birch

Bøger skrevet af Carol Birch

Læs mere om Carol Birch
2 produkter
2 produkter
Dragetid
STREAM
DragetidCarol Birch
119,95 DKK
Lydbog
(3)
Dragetid
Dragetid
DragetidCarol Birch
79,95 DKK
EBOG
(3)
Dragetid

Mere om Carol Birch

Der er kun én bog af Carol Birch tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Dragetid". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dragetid" af Carol Birch

Det er muligt at købe Carol Birchs "Dragetid" som lydbog. Carol Birchs "Dragetid" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Birch, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Carol Birch