Bog & idéCarol Grace

Bøger skrevet af Carol Grace

Læs mere om Carol Grace
4 produkter
4 produkter
Ørkenprinsens sekretær
Ørkenprinsens sekretær / Koorakis skæbnerCarol Grace
69,95 DKK
EBOG
(0)
Ørkenprinsens sekretær / Koorakis skæbner
Det gode liv
Det gode liv / Pigen på vingårdenCarole Mortimer
69,95 DKK
EBOG
(0)
Det gode liv / Pigen på vingården
Pigen på vingården
Pigen på vingårdenCarol Grace
39,95 DKK
EBOG
(0)
Pigen på vingården
Reddet af dig
Reddet af dig / Guddommelig genforeningLynn Raye Harris
69,95 DKK
EBOG
(0)
Reddet af dig / Guddommelig genforening

Mere om Carol Grace

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Carol Grace. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Grace.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pigen på vingården" i serien "De bedste romaner" udgivet af Harlequin - "Ørkenprinsens sekretær" i serien "Den eneste ene" udgivet af Harlequin

Mere om Carol Graces bøger

Du kan bestille to bøger af Carol Grace her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan købe Carol Grace bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Grace udgivet i serier, og de er publiceret af Harlequin.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Carol Graces "Pigen på vingården"

"Pigen på vingården" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "De bedste romaner". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Carol Grace "Ørkenprinsens sekretær"

"Ørkenprinsens sekretær" er til salg som e-bog. Hvis du køber "Ørkenprinsens sekretær" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "Den eneste ene". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carol Grace