Bog & idéCarol S. Dweck

Bøger skrevet af Carol S. Dweck

Læs mere om Carol S. Dweck
1 produkter
1 produkter
Du er hvad du tænker
Du er hvad du tænkerCarol S. Dweck
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Du er hvad du tænker

Mere om Carol S. Dweck

Der findes en del bøger fra Carol S. Dweck tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Dweck.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Du er hvad du tænker" udgivet af Borgen - "Du er hvad du tænker" udgivet af Borgen - "Du er hvad du tænker" udgivet af Gyldendal Business

Mere om Carol S. Dwecks bøger

Carol S. Dweck har tre bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Dwecks bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Dweck er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Du er hvad du tænker" af Carol S. Dweck

"Du er hvad du tænker" kan købes som ebog. Med "Du er hvad du tænker" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Borgen.

Carol S. Dweck "Du er hvad du tænker"

"Du er hvad du tænker" kan købes som lydbog. Når du køber "Du er hvad du tænker" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Borgen.
Detaljer
Fulde navn:
Carol S. Dweck