Bog & idéCarole French

Bøger skrevet af Carole French

Læs mere om Carole French
1 produkter
1 produkter
Tips on Tipping
Tips on TippingCarole French
109,95 DKK
HÆFTET
(0)
Tips on Tipping

Mere om Carole French

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Carole French. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra French.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Jordan" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Tips on Tipping" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides

Carole Frenchs bøger

Du kan finde to bøger af Carole French her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Frenchs bøger fås kun som hæftet. Frenchs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Bradt Travel Guides.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Jordan" af Carole French

Det er muligt at købe Carole Frenchs "Jordan" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Frenchs serie "Bradt Travel Guides". Det er Bradt Travel Guides, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Carole French "Tips on Tipping"

Hos Bog & idé er "Tips on Tipping" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Frenchs serie "Bradt Travel Guides". Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Carole French