Bog & idéCarolina Klintefelt

Bøger skrevet af Carolina Klintefelt

Læs mere om Carolina Klintefelt
5 produkter
5 produkter
Boken mellan världarna
Boken mellan världarnaCarolina Klintefelt
49,95 DKK
EBOG
(0)
Boken mellan världarna
Kompisprovet
KompisprovetCarolina Klintefelt
39,95 DKK
EBOG
(0)
Kompisprovet
Siarbarnet
SiarbarnetCarolina Klintefelt
49,95 DKK
EBOG
(0)
Siarbarnet
Du klarar det, Misa
Du klarar det, MisaCarolina Klintefelt
49,95 DKK
EBOG
(0)
Du klarar det, Misa
Boken mellan världarna
Boken mellan världarnaCarolina Klintefelt
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Boken mellan världarna

Mere om Carolina Klintefelt

Carolina Klintefelt har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Klintefelt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Du klarar det, Misa" udgivet af SAGA Egmont - "Kompisprovet" udgivet af SAGA Egmont - "Siarbarnet " i serien "Boken mellan världarna" udgivet af SAGA Egmont - "Boken mellan världarna" i serien "Boken mellan världarna" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Carolina Klintefelt

Du kan købe fire bøger af Carolina Klintefelt her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan kun købe Klintefelts bøger som ebog. Carolina Klintefelt bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og så er bøgerne udgivet af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Carolina Klintefelts "Du klarar det, Misa"

"Du klarar det, Misa" kan købes som ebog. Det betyder, at du kan læse "Du klarar det, Misa" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på swe og er udgivet af SAGA Egmont.

"Kompisprovet" af Carolina Klintefelt

Hos Bog & idé er "Kompisprovet" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Kompisprovet" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på swe og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Carolina Klintefelt