Bog & idéCarolina Rabei

Bøger skrevet af Carolina Rabei

Læs mere om Carolina Rabei
1 produkter
1 produkter
Guf-guf
BOEGERTILSTAERKPRIS
Guf-gufCarolina Rabei
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Guf-guf

Mere om Carolina Rabei

Der er en del bøger af Carolina Rabei til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Rabeis nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bogen der manglede en læser" udgivet af Forlaget Flachs - "Guf-guf!" udgivet af Lamberth

Bøger skrevet af Carolina Rabei

Du kan købe to bøger af Carolina Rabei her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Rabei fås bare som indbundet. Bøgerne af Rabei er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Carolina Rabeis "Bogen der manglede en læser"

Det er muligt at købe Carolina Rabeis "Bogen der manglede en læser" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Flachs.

"Guf-guf!" af Carolina Rabei

"Guf-guf!" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Lamberth, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carolina Rabei