Bog & idéCarolina Setterwall

Bøger skrevet af Carolina Setterwall

Læs mere om Carolina Setterwall
1 produkter
1 produkter
Lad os håbe på det bedste
STREAM
Lad os håbe på det bedsteCarolina Setterwall
159,95 DKK
Lydbog
(22)
Lad os håbe på det bedste

Mere om Carolina Setterwall

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger fra Carolina Setterwall. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Setterwalls seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Carolina Setterwall kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Låt oss hoppas på det bästa" udgivet af MånPocket - "Lad os håbe på det bedste" udgivet af Hr. Ferdinand - "Lad os håbe på det bedste" udgivet af Hr. Ferdinand

Mere om Carolina Setterwalls bøger

Carolina Setterwall har tre bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Setterwalls bøger kommer i et udvalg af formater. Setterwalls bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Carolina Setterwalls "Låt oss hoppas på det bästa"

Hos Bog & idé er "Låt oss hoppas på det bästa" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er MånPocket, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på svensk.

Carolina Setterwall "Lad os håbe på det bedste"

Hos Bog & idé er "Lad os håbe på det bedste" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Lad os håbe på det bedste" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Hr. Ferdinand, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carolina Setterwall